Bonzai can aldı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde bonzai kullandıkları iddia edilen 2 gençten biri hayatını kaybederken, diğerinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.    İddiaya göre, gece geç saatlerde bir araya gelen E.K. ve V.U. adlı iki genç, Liseler Mahallesi Bahri Kay

Bonzai can aldı!
Ordu'nun Ünye ilçesinde bonzai kullandıkları iddia edilen 2 gençten biri hayatını kaybederken, diğerinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
 
İddiaya göre, gece geç saatlerde bir araya gelen E.K. ve V.U. adlı iki genç, Liseler Mahallesi Bahri Kaymak Sokak’ta bulunan bir binanın zemin katında uyuşturucu madde kullandı.
 
Bulundukları alanda ateş de yakan gençleri gören çevre apartmanlarda oturan vatandaşlar polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, E.K.’nin cansız bedeniyle karşılaşırken, V.U’nun ise baygın halde olduğunu tespit etti. Olay yerine çağrılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan V.U.’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla İlgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler