Bomba imha uzmanı izinde olunca

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, banka şubesinin önüne bırakılan şüpheli pakete, kentteki bomba imha uzmanının izinde olması nedeniyle 1,5 saat sonra müdahale edilebildi.Fünyeyle patlatılan paketten tereyağı, yumurta ve süt çıktı.Adnan Menderes Bulvarı'nd

Bomba imha uzmanı izinde olunca

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, banka şubesinin önüne bırakılan şüpheli pakete, kentteki bomba imha uzmanının izinde olması nedeniyle 1,5 saat sonra müdahale edilebildi.

Fünyeyle patlatılan paketten tereyağı, yumurta ve süt çıktı.Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir banka şubesinin önündeki kaldırımda şüpheli paket gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerini bildirdi.

Olay yerine gelen polisler, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Ancak kentteki bomba imha uzmanının yıllık izinde olduğunu öğrenen polis, Bartın İl Emniyet Müdürlüğünden uzman istedi.

Safranbolu'ya 77 kilometre uzaklıktaki Bartın'dan, yaklaşık 1,5 saat sonra ilçeye gelebilen bomba imha uzmanının fünyeyle patlattığı paketten tereyağı, yumurta ve süt çıktı.

Banka güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, paketi tartışan bir çiftin unuttuğunu tespit etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam