Boğulma anı kamerada!

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Havuzu’nda yüzerken boğulan şahsın boğulma anı kameralar tarafından anbean kaydedildi.Olay, 28 Aralık 2012 tarihinde Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Havuzu’nda meydana geldi. 28 yaş

Boğulma anı kamerada!

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Havuzu’nda yüzerken boğulan şahsın boğulma anı kameralar tarafından anbean kaydedildi.
Olay, 28 Aralık 2012 tarihinde Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Havuzu’nda meydana geldi. 28 yaşındaki Mehmet Ataoğlu’nun, yüzme dersi almak için gittiği havuzda boğularak hayatını kaybetti. Ataoğlu’nun boğulma anı havuzdaki güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, görüntülerde Ataoğlu birinci kulvarda yüzerken suya batıyor. Yaklaşık 3 dakika 20 saniye suyun altında kalan Ataoğlu, havuzun kenarındaki bir kişinin Ataoğlu’nu göstermesi üzerine antrenör, cankurtaran ve havuzdakilerin yardımı ile sudan çıkartılarak ilk müdahalesi yapılıyor. Daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri de gence müdahale ediyor.
Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ataoğlu, Kumru’daki Ortaçokdeğirmen köyünde defnedilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam