Bodrum'da şüpheli ölüm!

 Bodrum'da bir kişi, başından av tüfeği ile vurulmuş halde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre,  polis ekipleri, Bodrum Antik Tiyatro yakınlarındaki bir barakada Emin Ömür'ü (75) başından av tüfeği ile vurulmuş halde ölü buldu. Ömür'ün cesedi, olay yerinde y

Bodrum'da şüpheli ölüm!

 

Bodrum'da bir kişi, başından av tüfeği ile vurulmuş halde ölü bulundu.
 
Alınan bilgiye göre,  polis ekipleri, Bodrum Antik Tiyatro yakınlarındaki bir barakada Emin Ömür'ü (75) başından av tüfeği ile vurulmuş halde ölü buldu.
 
Ömür'ün cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.
Bu arada Emin Ömür'ün, sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Emin Özkan'ın eşinin yakını olduğu öğrenildi. Polis, iki olay arasındaki bağlantıyı araştırıyor.
 
Bodrum'da sabah saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi Kelerlik Çıkmazı'nda silah sesleri duyan vatandaşlar durumu polise bildirmiş, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Emin Özkan (50) isimli kişiyi evinin bahçesinde yaralı halde bulmuştu.
Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Özkan, kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler