BNU’dan imza günü

Bizim Neslin Uşakları Derneği 'nin 22 ve 23 Mayıs 2015  tarihleri arasında yapılacak  İkinci Tanışma Yemeği etkinlikleri çerçevesinde BNU’ nun Dört Kalemşörü  22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 19:00 da  Zorlu Grand Hotel'de bir araya gelerek kitaplarını imzala

BNU’dan imza günü

Bizim Neslin Uşakları Derneği 'nin 22 ve 23 Mayıs 2015  tarihleri arasında yapılacak  İkinci Tanışma Yemeği etkinlikleri çerçevesinde BNU’ nun Dört Kalemşörü  22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 19:00 da  Zorlu Grand Hotel'de bir araya gelerek kitaplarını imzalayacak.

11286612_10153299675003711_1796981848_o.jpg

 İmza gününde elde edilecek kitap satış gelirinin tümü Trabzon Hayvan Barınağı’ndaki köpeklerin rehabilitasyonu ve daha iyi şartlara kavuşturulabilmesi için BNU tarafından başlatılan projenin sürekliliği için harcanacaktır.

Dört Kalemşörümüz kitaplarında;

İlham Süheyl Aygül; Finans sektörünün en çok okunan yazarı beyaz yakalı üçlemesinden sonra 4. kişisel gelişim kitabi  “İLHAM VEREN'' le yolunu kaybedenlere veya bulmaya çalışanlara ilham vermeye devam ediyor...  var olmak, yaptığımız işlerle  dünyaya ilham katabilmektir... diyor.

Turhan Eyüboğlu, "BUNLAR GERÇEK "adlı yaşanmış hikayelerin yer aldığı kitabında ; “Herkesin ömrü ve ömründe geçirdiği bir zaman göçü vardır. İnsan  ömrü çölde bir kerecik esen rüzgar gibidir. Bir geldiğinde  bir de öldüğünde farkında olursun yaşam göçünün” diyor.

güneşin, yüzümün çukurlarına                                                       

gölgeler doldurduğu aralık                                                            

konuşsam ay çıkacak sanki,                                                              

sussam mevsime yazık.”                                                                

dizelerinin yer aldığı "KARINCA YUVASI"  adlı ilk şiir kitabı ile edebiyat dünyasına adım atan  Yasemin Uzun gönül telinize dokunuyor.

"Dünya gözü ile gördüler, gönül gözlerini açamadılar.Ne içlerindeki gerçeği görebildiler ne de birbirlerinin gerçeğini ..." diyen Ayşe Gül Ateş,  "DÖRDÜMÜZDE DE YANILDIK" adlı romanı ile hayal gücünüzü, bakış açınızı zorluyor.

Siz değerli basın mensuplarının desteği  ile projenin hedefine ulaşacağına inancımız tamdır.Hepimize kolay gelsin,

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam