'Bizimkiler'de yaprak dökümü

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Bizimkiler'in efsane kadrosundan bir kişi daha hayata gözlerini yumdu. Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen Sadık Türken'le birlikte Bizimkiler 13'üncü oyuncusunu kaybettiTÜRKEN BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ  1989 -

'Bizimkiler'de yaprak dökümü

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Bizimkiler'in efsane kadrosundan bir kişi daha hayata gözlerini yumdu. Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen Sadık Türken'le birlikte Bizimkiler 13'üncü oyuncusunu kaybetti

TÜRKEN BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ 

1989 - 2002 yılları arasında 13 yıl bizi ekran başına toplayan Bizimkiler dizisinin kadrosundan bir isim daha hayatını kaybetti. HT Magazin'den Şükran Özçakmak'ın haberine göre; Dizide kapıcı Cafer'in kayınbiraderini canlandıran Sadın Türken'in beyin kanamsı teşhisiyle tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve araştırma Hastanesi'nde önceki gün beyin ölümü gerçekleşti. 50 yaşındaki Türken'in ailesine organ nakli önerisi yapıldığı ancak oğlunun kabul etmediği öğrenildi.

İLK YAVUZER ÇETİNKAYA AYRILDI 

Bizimkiler'de Yaprak Dökümü, henüz çekimlerin sürdüğü 1992'de, dizinin doktoru Nazım'ın arkadaşı rolündeki Yavuzer Çetinkaya'nın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesiyle başlamıştı. Daha sonra dizide sırasıyla Yaman Okay, Orhan Çağman, Ayton Sert, Güzin Özipek, Latife Saruhan, Savaş Yurttaş, Oktay Sözbir, Mehmet Akan, Savaç Dinçel, Aykut Oray, Erdinç Dinçer hayata gözlerini yumdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler