Bize Her Yer Trabzon demeye devam edeceğiz!

Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF) 4.Olağan Genel Kongre sonrası yönetim denetim kurulu toplantısını iftarla birlikte gerçekleştirdi.BARIŞA VE HUZURA İHTİYACIMIZ VAR2005 yılından beri İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu Şafak Kolejinde

Bize Her Yer Trabzon demeye devam edeceğiz!

Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF) 4.Olağan Genel Kongre sonrası yönetim denetim kurulu toplantısını iftarla birlikte gerçekleştirdi.

BARIŞA VE HUZURA İHTİYACIMIZ VAR

2005 yılından beri İstanbul’da hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonu Şafak Kolejinde bir-araya gelerek  yeni oluşan yönetim ve denetim toplantısını iftar organizasyonu ile birlikte gerçekleştirdi. Ramazan ayının birlik-dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu belirten TDF Başkanı Mustafa Demir “Bu güzel ayda elbette en büyük temennimiz tüm insanlığın barış-huzur ve kardeşçe yaşamasıdır” dedi.

11117636_10153482808457340_81178741_n.jpg

TRABZON ŞEHRİ BU ÜLKENİN GÜVENCESİDİR

TDF olarak her zaman Trabzon’un çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini dile getiren Demir “Trabzon bu güzel ülkemizin en önemli dinamiği ve güvencesidir. Trabzon insanı şartlar ne olursa olsun vatanına-bayrağına ve ezanına sahip çıkmasını bilmiştir” dedi.

TEK İSTEDİĞİMİZ ADALET!

Trabzonspor’un Trabzon şehri için büyük önem ve değer taşıdığını da belirten Trabzon Dernekler Federasyonu başkanı Mustafa Demir şike sürecine değinerek şunaları söyledİ “TDF olarak her platformda Temiz futbol ve adalet arayışımızı devam ettireceğiz. Bize her yer Trabzon sloganı şikecilerin ensesinde olacak.”

11638022_10153482808397340_1820589257_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam