Birlik İlk toplantısını yaptı

İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen 48. Olağan Meclis Toplantısı’nda birliğin başkanlığına seçilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, birlik encümeni ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.  Yenimahalle Belediyesi Başkanlık To

Birlik İlk toplantısını yaptı
İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin geçtiğimiz ay gerçekleşen 48. Olağan Meclis Toplantısı’nda birliğin başkanlığına seçilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, birlik encümeni ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. 
 
Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda Fethi Yaşar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, birliğin yeni dönem projeleri konuşuldu. 
 
CHP Yenimahalle Grup Başkan Vekili Kayhan Yüreğir, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Azatlı Belediye Başkanı Şahin Polat ve CHP Çankaya Meclis Üyesi Ertuğrul Şenoğlu olmak üzere Encümen üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda kısa, orta ve uzun ölçekli projeler masaya yatırdı. Toplantının açılışını yapan Yaşar, alınacak kararların hayırlı olmasını dileyerek “Birliğimizi daha iyi bir noktaya taşımak ve daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışacağız. Heyecanımız, hedefimiz bu yönde olacak” dedi.
 
Daha kapsamlı ve nitelikli çalışabilmek için acil yapılması gerekenleri değerlendiren Yaşar, “Çalışma dönemi içerisinde temel amacımız, üyelerimizin gereksinimlerine yanıt vermek ve dayanışma ağları kurmak için bilinç yaratmaktır. Birliğimizin daha kapsamlı çalışması için yapılması gerekenleri ivedilikle gerçekleştirmeli, birliğimize üye belediyelerin sorunlarına çözüm aramalıyız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler