Birinci olduğunu tarlada öğrendi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde SBS birincisi olan Hamdullah Enes Elişen, sonucu tarlada çalışırken öğrendi. Pazarcık'a 20 kilometre uzaklıktaki Ufacıklı köyündeki ailesine yardım eden Elişan'a sonucu, Pazarcık Aksu Fem Dershanesi Müdürü Hasan Çelik s

Birinci olduğunu tarlada öğrendi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde SBS birincisi olan Hamdullah Enes Elişen, sonucu tarlada çalışırken öğrendi. Pazarcık'a 20 kilometre uzaklıktaki Ufacıklı köyündeki ailesine yardım eden Elişan'a sonucu, Pazarcık Aksu Fem Dershanesi Müdürü Hasan Çelik söyledi.Çelik, Elişen'i köyünde ziyaret ederek SBS puanında ilçe birincisi olduğu müjdesini verdi. Babası ile tarlada çalışan Elişen, ilçe birincisi olduğunu öğrenince kendisini hafta sonları ilçeye arabası ile götürten babasına teşekkür etti. Dershane Müdürü Çelik'in elini öpen Elişen, başarısını Aksu Fem dershanesine borçlu olduğunu ifade etti. Baba Akif Elişen da Dershane Müdürü Hasan Çelik'e teşekkür ederek 250 hane olan köylerinden ilçe 1.'si çıkmasının kendilerini onurlandırdığını belirtti.

Köylerinde ilköğretim okulunun taşımalı olduğunu ve 300 öğrencinin okuduğunu belirten Baba Elişen, çalışan öğrencinin her şeyi başaracağına inandıklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam