Birbirine düşüren pankart

Kırşehir'de düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında, bir apartmanda açılan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin pankartı yüzünden ülkücü gençler ile BDP'li yöneticiler arasında tartışma çıktı. Polis olaya müdahale etti. Bahçeli'nin pankartı polis tarafınd

Birbirine düşüren pankart

Kırşehir'de düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında, bir apartmanda açılan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin pankartı yüzünden ülkücü gençler ile BDP'li yöneticiler arasında tartışma çıktı. Polis olaya müdahale etti. Bahçeli'nin pankartı polis tarafından toplatıldı.

BAHÇELİ PANKARTI KAVGA ÇIKARTTI

Grup, halaylar eşliğinde 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlamaya başladı. Alanda bulunan bir
apartmanın 3. katında ülkücü oldukları iddia edilen üniversite öğrencileri tarafından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin pankartı açıldı. Açılan pankartı gören BDP gençlik kolları üyeleri ve parti üyeleri apartmana girmeye çalıştı. Olayı gören Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, apartmana girmeye çalışan gençleri sakinleştirmeye çalıştı. Polis, açılan Bahçeli'nin pankartını kaldırdı.
Olaydan sonra pankart açan üniversite örgencileri kimseye gösterilmeden gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam