'Biraz önce eşimi vurdum, şimdi de...'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 42 yaşındaki Şaban Telli, 16 yıllık eşi 36 yaşındaki Hanife Telli'yi tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Şaban Telli'nin intihardan önce polisi arayarak, "Biraz önce eşimi öldürdüm, şimdi de kendimi vuracağım" dediği belir

'Biraz önce eşimi vurdum, şimdi de...'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 42 yaşındaki Şaban Telli, 16 yıllık eşi 36 yaşındaki Hanife Telli'yi tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Şaban Telli'nin intihardan önce polisi arayarak, "Biraz önce eşimi öldürdüm, şimdi de kendimi vuracağım" dediği belirlendi.

Olay Gebze'nin Beylikbağı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. 2 çocuk babası Şaban Telli, eşi Hanife Telli'yi başından tek kurşunla vurarak öldürdü. Daha sonra 155 Polis İmdat telefonunu arayan Telli'nin, "Biraz önce karımı öldürüm, şimdi de kendimi öldüreceğim. Gelip alırsınız" dediği öğrenildi.
 
Eve gelen polis ekipleri, odadaki iki cesetle karşılaştı. Olay yerınde yapılan incelemelerin ardından karı kocanın cesetleri Gebze Mezarlığı morguna kaldırıldı.
 
Polis cinayetinin nedeninin belirlenmesi için araştırmalarını sürdürürken, Şaban Telli'nin uzun süredir işssiz olduğu ve borçları bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler