Bir yanlış hamle kenti sudan etti

Ataşehir'de kazı çalışması yapan iş makinesinin şebeke suyu isale hattını patlatması nedeniyle Küçükbakkalköy, İçerenköy ve Fındıklı mahallelerine su verilemiyor.İSKİ'den yapılan açıklamada, inşaat çalışması yürüten bir müteahhit firmaya ait iş makinesini

Bir yanlış hamle kenti sudan etti

Ataşehir'de kazı çalışması yapan iş makinesinin şebeke suyu isale hattını patlatması nedeniyle Küçükbakkalköy, İçerenköy ve Fındıklı mahallelerine su verilemiyor.

İSKİ'den yapılan açıklamada, inşaat çalışması yürüten bir müteahhit firmaya ait iş makinesinin, İçerenköy Karslı Ahmet Caddesi'ndeki 500 milimetrelik isale hattını patlattığı belirtildi.

Hattın suyunun kesildiği ve Küçükbakkalköy, İçerenköy ile Fındıklı mahallelerine su verilemediği kaydedilen açıklamada, İSKİ'nin şu anda hattaki suyu tahliye çalışması yaptığı ifade edildi.

Açıklamada, çalışmanın pazartesi günü saat 05.00'e kadar tamamlanmasının ve mahallelere su verilmesinin planlandığı belirtilerek, mevcut arızaya müdahale edilememesi durumunda 100 metrelik yeni bir hat döşeneceği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler