Bir polis daha intihar etti!

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde görev yaptığı Devrekani İlçe Emniyet Müdürlüğü Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğü'ne gelen iki çocuk babası Alpay Üzer (49), bir süre arkadaşlarıyla sohbet etti.Daha sonra kendi odasına giden polis memuru Alpay Üzer, burada be

Bir polis daha intihar etti!

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde görev yaptığı Devrekani İlçe Emniyet Müdürlüğü Evrak ve Arşiv Şube Müdürlüğü'ne gelen iki çocuk babası Alpay Üzer (49), bir süre arkadaşlarıyla sohbet etti.

Daha sonra kendi odasına giden polis memuru Alpay Üzer, burada beylik tabancasını ateşleyerek intihar etti. Üzer, olay yerinde yaşamını yitirirken üzerinde bir yazılı not bulunamadı.

Devrekani İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 3 yıl önce göreve başlayan Alpay Üzer'in henüz neden intihar ettiği belirlenemedi. Aslen Hataylı ve İskenderun Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan Alpay Üzer'in emekliliğinin geldiği ve iki çocuk babası olduğu belirtildi. Üzer'in memleketi Hatay'da defnedileceği öğrenildi.

Kastamonu'dan olay yeri inceleme ekibi gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam