Bir kızı sevdim ama ..!

 Bursa'da annesine "Bir kızı sevdim ama bana yüz vermiyor onun yüzünden kendimi öldüreceğim" diyen lise öğrencisi 14 yaşındaki Mehmet Can Ataş, evlerinin merdiven korkuluklarına bağladığı iple asarak intihar etti.  Olay, Merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mah

Bir kızı sevdim ama ..!

 

Bursa'da annesine "Bir kızı sevdim ama bana yüz vermiyor onun yüzünden kendimi öldüreceğim" diyen lise öğrencisi 14 yaşındaki Mehmet Can Ataş, evlerinin merdiven korkuluklarına bağladığı iple asarak intihar etti. 
 
Olay, Merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Yıldırım Ticaret Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Mehmet Can Ataş, aynı okuldaki bir kız arkadaşına aşık oldu. Sevgilisinin kendisine ilgi göstermemesi üzerine bunalıma giren Mehmet Can Ataş 10 yıl önce babasının ölmesi üzerine ikinci evliliğini yapan annesi Emiş Arman ve üvey babası Hüseyin Arman'a geçtiğimiz pazar günü "Okulda bir arkadaşıma aşık oldum. Bana yüz vermiyor. Kendimi öldüreceğim" dedi.
 
Annesi ve üvey babasının, "Daha çok gençsin. Okulunu bitir daha güzel kızlar bulursun" diye nasihatta bulunduğu Mehmet Can Ataş, dün gittiği okulundan, boğazının ağrıdığını söyleyerek 2 gün izin alıp eve geldi. Mahallede arkadaşları ile birlikte sohbet eden eve giden Ataş, üvey babasıyla birlikte bir süre sohbet edip akşam yemeği için çalışan annesinin gelmesini bekledi.
 
Bu sırada eve gelen misafirleri için Hüseyin Arman'ın isteği üzerine evlerinin bir alt katında bulunan kahveden 4 fincan kahve alıp ikram eden Mehmet Can Ataş üvey babasından dışarı çıkmak için izin aldı. 
 
MİSAFİRLERİ UĞURLARKEN CESETİ İLE KARŞILAŞTILAR
 
Hüseyin Arman, eve gelen misafirlerini saat 19.00 sıralarında uğurlamak istediği sırada Mehmet Arman Ataş'ın evlerinin merdiven korkuluk demirlerine iple asılı cesetini görünce şok oldu. Cesedi üvey babası tarafından indirilen Ataş, gelen sağlık ekipleri tarafından yaşama dönderilemedi. 
 
Çevresinde sevilen ve derslerinde başarılı olduğu belirtilen Mehmet Can Ataş'ın intiharı ile ilgili olarak polis araştırma başlatırken olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısı cesedi her hangi not bırakmayan Ataş'ın cesetini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırdı. 
 
Mehmet Can Ataş'ın vinç operatörü olan babası Mehmet Ataş'ın 10 yıl önce geçirdiği kaza sonucu öldüğü, 2 ay önce Adana'da oturan ağabeyi, 19 yaşındaki Aykut Ataş'ın tomrukların altında kalarak yaşamını yitirdiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam