Bir kısım medyaya balans ayarı

Yer altı dünyasında son kabadayı olarak adlandırılan Alaattin Çakıçı’dan bomba etkisi yaratacak bir mektup daha geldi. Sedat Peker’e yazmış olduğu mektubu ile birlikte gündem olan Çakıcı, bu sefer havuz medyası olarak adlandırılan bir takım medya kuruluşu

Bir kısım medyaya balans ayarı

Yer altı dünyasında son kabadayı olarak adlandırılan Alaattin Çakıçı’dan bomba etkisi yaratacak bir mektup daha geldi. Sedat Peker’e yazmış olduğu mektubu ile birlikte gündem olan Çakıcı, bu sefer havuz medyası olarak adlandırılan bir takım medya kuruluşuna da gönderme yaptı. Çakıcı, “ Ömürüm Rizeli yezide yalakalık yapmadım. Bu Yezit Oslo görüşmeleri öncesi tek bayrak, tek millet, tek resmi dil Türkçe’dir söylemlerinden ötürü diyorsanız ülkenin bölünmez bütünlüğüne vemişseniz Allah yardımcınız olsun demişimdir. Oslo’daki görüşmeler gündeme geldiğinde onlar ile görüşen namerttir Halk dilinde onun bunun çocuğu demektir.”ifadelerine yer verdi.

İŞTE MEKTUBUN ORİJİNALİ VE GERİ KALAN HAM HALİ

11206090_10153384273384763_4049312807105916994_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam