Bir kan davası daha..

Adana'da kardeşinin ölümünden sonra kan davası güden adam, katil diye ona çok benzeyen başkasını öldürdü.Adana'da bir kişi, kardeşinin katili olduğunu düşündüğü genci kahvehanede oyun oynarken silahla vurdu. Cinayete karışan akrabasına benzerliği nedeniyl

Bir kan davası daha..

Adana'da kardeşinin ölümünden sonra kan davası güden adam, katil diye ona çok benzeyen başkasını öldürdü.

Adana'da bir kişi, kardeşinin katili olduğunu düşündüğü genci kahvehanede oyun oynarken silahla vurdu. Cinayete karışan akrabasına benzerliği nedeniyle silahlı saldırıya hedef olan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
Olay, merkez Yüreğir ilçesindeki 19 Mayıs Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre C. Polat, 5 yıl önce kardeşi Ferdi Polat'ın öldürülmesi olayına karışan kişinin bir süre önce cezaevinden çıktığı haberini aldı.
 
Hasmının kahvehanede olduğu haberini alan C. Polat, kardeşini öldüren kişiye benzettiği Ali Karadeniz'e tabancasını çekerek ateş etti. Ferdi Polat'ın öldürülmesi olayına karışan ve ismi henüz öğrenilemeyen akrabasına benzediği için silahlı saldırıya hedef olduğu belirtilen Ali Karadeniz, yaralı olarak kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
 
POLİSE DE ATEŞ ETTİLER
 
Adamın hayatını kaybetmesi üzerine Polis, zanlı C. Polat'ı yakalamak için oturduğu eve geldi. Polis ekipleri şüphelinin yakınlarıyla görüşürken, motosikletli kimliği belirsiz 2 kişi, otomatik av tüfeği ile ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar evin duvarına isabet ederken, polisler saldırıdan yara almadan kurtuldu.
 
Polis, cinayet zanlısı C. Polat'ı ve kimliği belirsiz iki saldırganı yakalamak için geniş çapta soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam