Bir kalp kriziyle gelen 5 ölüm

4 kazazede ve kalp krizi geçiren adam öldü.Her şey, 57 yaşındaki Şavidan Yıldız'ın cuma günü saat 23.00 sıralarında kalp krizi geçirmesiyle başladı. Güllük'te yaşayan Şavidan Yıldız için bir ambulans çağrıldı, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından hast

Bir kalp kriziyle gelen 5 ölüm

4 kazazede ve kalp krizi geçiren adam öldü.

Her şey, 57 yaşındaki Şavidan Yıldız'ın cuma günü saat 23.00 sıralarında kalp krizi geçirmesiyle başladı. Güllük'te yaşayan Şavidan Yıldız için bir ambulans çağrıldı, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından hastane için Muğla'nın yolunu tuttu.

HASTANE YOLUNDA
Şavidan Yıldız'ın eşi Suna Yıldız (48), aile dostu Ercüment Bütün'ün (49) kullandığı otomobille, eşinin bulunduğu ambulansı takip ediyordu. Bir başka otomobilde ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cuma günü Muğla'da gerçekleştirdiği mitingde görev yapan Milas Bölge Trafik Müdürlüğü'nden polis memuru Ömür Nam (29) ile Mustafa Tunç (36) vardı. Miting sonrası görevden dönüyorlardı. Kader acı yüzünü Yatağan-Milas Karayolu 1'inci kilometresindeki Dımdım mevkiinde saat 00.30'da gösterdi.

OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI
Polislerin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen ambulansın peşinden giden otomobille çarpıştı. 4 kişi için her şey, "buraya kadar"dı. Kazada, Ömür Nam ile mesai arkadaşı Mustafa Tunç şehit oldu. Diğer otomobili kullanan Ercüment Bütün çarpışma anında, eşi kalp krizi geçiren Suna Yıldız hastanede öldü. Kalp krizi sonrası hastaneye götürülen Şavidan Yıldız da hastaneye yetişemedi, yolda hayatını kaybetti.

İKİNCİ EVLİLİKLERİNİ YAPMIŞLARDI
Banka emeklisi ve iki çocuk babası Şavidan Yıldız ile Suna Yıldız, 1.5 yıl önce ikinci evliliklerini gerçekleştirmişti. Ercüment Bütün, Suna Yıldız ve Şavidan Yıldız'ın cenazeleri Güllük'te düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

AYNI YOLDA BİR KAZA DAHA
Milas Karayolu'nda önceki akşam bir kaza daha oldu. Başbakan Erdoğan'ın mitinginden dönen konvoydaki bir minibüsün devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı. Kaza, saat 21.00 sıralarında, Yatağan-Mi las Karayolu Beypınarı Mevkii'nde meydana geldi. Otobüs, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Otobüste bulunan 22 yolcudan 8'i yaralandı. Kazada yaralananlara yine konvoyda bulunan vatandaşlar ilk yardımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam