Bir kadına tecavüz etti ve...

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kaçırdığı 25 yaşındaki D.K.'ya tecavüz ettiği iddia edilen 42 yaşındaki Recep S. ile ona yardımcı olduğu öne sürülen arkadaşları Hüseyin C., Selami G., Kemal Ç. polis tarafından gözaltına alındı.Bir tekstil fabrikasında çalışa

Bir kadına tecavüz etti ve...

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kaçırdığı 25 yaşındaki D.K.'ya tecavüz ettiği iddia edilen 42 yaşındaki Recep S. ile ona yardımcı olduğu öne sürülen arkadaşları Hüseyin C., Selami G., Kemal Ç. polis tarafından gözaltına alındı.

Bir tekstil fabrikasında çalışan ve işçi servisinden indikten sonra evine gitmek için Nusratiye Mahallesi'nde yürüyen D.K.'yı, dün iki kişi, plakası olmayan bir otomobile zorla bindirdi. Bunu gören bir kişi polisi aradı ve şüphelilerden tanıdığı Hüseyin C.'nin adını verdi. Bir süre sonra polis kaçırma olayına karışan Hüseyin C., Selami G. ve Kemal Ç.'yi gözaltına aldı.

Bu kişiler, kaçırılma olayının ardından otomobilden indiklerini, Recep S.'nin D.K. ile birlikte Çerkezköy yönüne gittiğini söyledi. Bunun üzerine güzergahta arama yapan polis, ağaçlık bir alandaki tarla kenarında Recep S.'yi uyurken mağdrur D.K.'yı ise baygın halde buldu. Recep S. gözaltına alındı ve D.K.'nın tecavüze uğradığı belirlendi.

Daha önce 2 defa evlenip boşandığı öğrenilen ve bir fabrikada işçi olarak çalışan 6 çocuk babası Recep S. ise poliste susma hakkını kullandı. Polisteki işlemlerin ardından Recep S. ve diğer 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler