Bir çocuk daha gitti!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren ikisi kardeş, 3 çocuktan Medine Andaç'ın ardından kuzeni 7 yaşındaki Barış Andaç da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.Dolunay Mahallesi'nde 3 gün önce anneleriyle gittikleri denizde oyun oy

Bir çocuk daha gitti!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren ikisi kardeş, 3 çocuktan Medine Andaç'ın ardından kuzeni 7 yaşındaki Barış Andaç da tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Dolunay Mahallesi'nde 3 gün önce anneleriyle gittikleri denizde oyun oynarken akıntı ile açığa sürüklenen oyuncaklarının peşinden giden 3 çocuktan Barış Andaç, Fatsa’da özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde sabaha karşı hayatını kaybetti.

Nöbetçi savcı, incelemenin ardından ailenin yaşadığı acı nedeniyle otopsiye gerek görmediğini açıkladı ve cenaze aileye teslim edildi. Barış Andaç'ın cenazesini alan aile, memleketleri Yozgat’a gitmek üzere yola çıktı.

Barış Andaç'ın ikindi namazından sonra Çalatlı köyünde kuzeni Medine Andaç’ın mezarının yanına defnedileceği öğrenildi. 

Boğulma tehlikesi geçiren 3 çocuktan 6 yaşındaki Arda Andaç'ın tedavi gördüğü hastanede görevli Prof. Dr. İnan Kılıç, durumu kritik olmasına rağmen Arda’dan ümitli olduklarını ifade etti.

Medine ve Arda Andaç'ın komşuları olduğunu söyleyen Emre Akbaş, çocukların neşe dolu olduklarını belirterek, "Aile bizim alt katımızda oturuyordu. Olay günü evde balkondaydık. Birden sahile ambulanslar geldi ve orası karıştı. Bizler de çocukların denize gittiğini bildiğimiz için koşarak sahile indik. Sağlık ekipleri Arda'ya müdahale ediyordu. Hemen diğer çocukları aramaya başladık. Önce Medine’ye daha sonra Barış’a ulaştık. İkisini de kaybettik, Allah rahmet eylesin. Çocuklarımız neşe doluydu" dedi.

Dolunay Mahallesi'nde anneleriyle gittikleri denizde, oyun oynarken oyuncağını dalgalara kaptıran 6 yaşındaki Arda ve onu kurtarmak isteyen 8 yaşındaki abla Medine ile 7 yaşındaki kuzen Barış Andaç boğulma tehlikesi geçirmiş, vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan çocuklar çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Abla Medine, önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş ve dün defnedilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler