'Bir camide imzam olsun isterdim'

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çamlıca'ya yapılacak cami projesi için 50'ye yakın mimarlık bürosunun dosya aldığını söyleyerek, şunları kaydetti:  ''Bu gayet iyi bir sayı, camiye katkı sunmak isteyenler var. Her mimarın gönlünden bir

'Bir camide imzam olsun isterdim'

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çamlıca'ya yapılacak cami projesi için 50'ye yakın mimarlık bürosunun dosya aldığını söyleyerek, şunları kaydetti: 

 

''Bu gayet iyi bir sayı, camiye katkı sunmak isteyenler var. Her mimarın gönlünden bir cami projesi çizmek geçer. Tabii ki ben de bir cami projesinde imzam olsun isterdim.'' 

 

''Marmaray kazıları bitme aşamasında''

 

Marmaray Projesi'nin en önemli aşaması olan Yenikapı kazı alanındaki çalışmalara ilişkin de bilgi veren Topbaş, 8 bin yıl önce kentte yaşayan insanların ayak izlerinin geçen yıl yapılan kazılarda bulunduğunu hatırlattı.

Ayak izlerinin bulunduğu katmanlardaki kazı çalışmalarının bitme noktasına geldiğini ifade eden Topbaş, ağustos sonu itibarıyla Yenikapı'daki istasyon kazı noktasına girileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler