Bir babanın en acı anı

BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde dün bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Hasan Çotur'un ağabeyi 24 yaşındaki Gökhan Çotur, cinyet şüphelisi olarak gözaltına alındı.  Kardeşi ile birlikte madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Gökhan Çotur suçlayamaları

Bir babanın en acı anı
BURSA’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde dün bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Hasan Çotur'un ağabeyi 24 yaşındaki Gökhan Çotur, cinyet şüphelisi olarak gözaltına alındı. 
 
Kardeşi ile birlikte madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Gökhan Çotur suçlayamaları reddetti.
 
Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Dik Sokak’ta dün köpeklerini gezdiren gençler, boş arazideki otlar arasında bir erkek cesedi gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede, üç sırtından bir de kalbinden olmak üzere dört bıçak darbesi alan gencin, Hasan Çotur olduğu belirlendi. Aynı mahallede ailesiyle birlikte hurdacılık yapan Hasan Çotur'un cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, cinayet şüphelisi olarak Hasan Çotur gibi madde bağımlısı olduğu ve sürekli kavga ettiği ileri sürülen ağabeyi Gökhan Çotur'u dün akşam evlerinde gözaltına aldı. 
 
Sorgusunda suçlamayı reddettiği belirtilen Gökhan Çotur, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler