Bir annenin inanılmaz ihmali

Antalya’da cezaevindeki eşini ziyarete giden S.G., 11 aylık kızını araçta bıraktı. 3.5 saat sonra geri dönen S.G., bebeğini sıcak ve havasızlık nedeniyle baygın halde buldu. Nisa 35 gün süren yaşam savaşını kaybetti.Antalya’nın Serik İlçesi’nde şoförlük y

Bir annenin inanılmaz ihmali

Antalya’da cezaevindeki eşini ziyarete giden S.G., 11 aylık kızını araçta bıraktı. 3.5 saat sonra geri dönen S.G., bebeğini sıcak ve havasızlık nedeniyle baygın halde buldu. Nisa 35 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

Antalya’nın Serik İlçesi’nde şoförlük yapan R.G., ayrıldığı ilk eşine olan 15 bin TL’lik nafaka borcunu ödeyemediği için yaklaşık 2.5 ay önce tutuklanarak Antalya E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu. R.G.’nin ikinci eşi S.G., 4 Mayıs’taki açık görüşte kocasını ziyaret etmek için cezaevine gitti. S.G., çocuklarını bırakacak kimse bulamayınca 3 yaşındaki oğlu Aziz’i yanına alıp cezaevine götürdü, 11 aylık kızı Nisa’yı ise, cezaevine birlikte gittikleri bir tanıdıklarının otomobiline bıraktı. İddialara göre cezaevinde ziyaretçi fazlalılığı nedeniyle uzun süre sıra bekleyen S.G., eşiyle de görüşüp yaklaşık 3.5 saat sonra dışarı çıktığında otomobildeki bebeğini sıcak ve havasızlıktan bayılmış halde buldu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan bebeğin beyninde hasar oluştuğu saptandı. Nisa bebek, dün yaşamını yitirdi.

Büyük üzüntü yaşayan anne S.G., “Eşimle aynı koğuşta kalan bir kişinin yakınlarına ait otomobille ziyarete gittim. İki çocuğumu bırakacak kimse bulamadım. Cezaevine girerken, bebeği otomobile bıraktım. Cezaevi önündeki taksicilerden de, çocuğa göz kulak olmalarını rica ettim. Çaresiz kalmasam, evladımı orada bırakır mıydım? Yüreğim yanıyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam