Bir ağabeyin zor anları

 Kardeşini omzundaki sonsuzluk dövmesinden teşhis eden Hasan Kaçan, asistanının ve görevlilerin karşı çıkmasına rağmen kardeşinin yüzüne baktı ve fenalaştı. İSTANBUL'da 5 Ocak'ta, Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar Metin Kaçan'ın cesedi, önce

Bir ağabeyin zor anları

 

Kardeşini omzundaki sonsuzluk dövmesinden teşhis eden Hasan Kaçan, asistanının ve görevlilerin karşı çıkmasına rağmen kardeşinin yüzüne baktı ve fenalaştı.
 
İSTANBUL'da 5 Ocak'ta, Boğaz Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar Metin Kaçan'ın cesedi, önceki gün Beylikdüzü Kavaklı'da bulundu. Bir televizyon programında kardeşini anlatırken haberi alan ağabeyi Hasan Kaçan, teşhis etmek için Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne gitti. Kaçan'ın yanında asistanı Sebile Yılmaz da vardı. Yılmaz, Hasan Kaçan kardeşinin cesedini görüp daha kötü olmasın diye önce dövmesini açtırdı. Sonsuzluk işaretli dövmeyi gördükten sonra Kaçan, yine de yüzünün açılmasını istedi. 13 gün boyunca suda kalmasına rağmen, Metin Kaçan'ın naaşında ciddi bir tahrip olmadığı için çok net teşhis edildi. Kardeşinin cesedini teşhis ettikten sonra Hasan Kaçan fenalaştı. Yılmaz, "Hasan Kaçan, cesedini ararken olduğundan beş kat daha kötü oldu. En azından toprağa verecekleri için de birazcık rahatlamıştı" dedi. Teşhisin ardından savcıya ifade veren Hasan Kaçan, dün Fatih Gasilhanesi'ne Metin Kaçan'ın cesedini getirdi. Ağır Roman'ın yaratıcısı Metin Kaçan'ın cenazesi bugün Fatih Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam