Beylikdüzü'nde feci kaza

Beylikdüzü'nde kiralık otoyla elektirk direğine çarparak yerinden söken ve metrelerce sürüklenen araçtaki biri kadın 2 kişi feci şekilde can verdi. Edinlien bilgiye göre olay şöyle gelişti: Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi’nde kafe sahibi olan Cihan Çavuş,

Beylikdüzü'nde feci kaza

Beylikdüzü'nde kiralık otoyla elektirk direğine çarparak yerinden söken ve metrelerce sürüklenen araçtaki biri kadın 2 kişi feci şekilde can verdi. 

Edinlien bilgiye göre olay şöyle gelişti: Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi’nde kafe sahibi olan Cihan Çavuş, işyerinin yakınındaki oto kiralamacısından saat 20.00 civarında bir araç kiraladı. Yanına arkadaşı Mine Ulukurt'u (32) da alan Cihan Çavuş, İstanbul turuna çıktı.
 
Büyükçekmece’den Avcılar yönüne 34 GC 1841 plakalı araçla seyretmekte olan Cihan Çavuş, Beylikdüzü D-100 Karayolu’nda rampa aşağıya inerken Hasarcılar Çarşısı’na birkaç yüz metre kala direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sol şeritten sağ şeride geçen aracını kontrol altına alamayan Cihan Çavuş, yolun sağındaki aydınlatma direğine arkadaşı Mine Ulukurt’un bulunduğu kapı tarafından çarptı.
 
Direği yerinden söküp altına alan araç, kaldırımı aşarak yan yola geçti. Direkle beraber sürüklenen araç 50 metre kadar ilerde durabildi. Kazayı gören araç sürücüleri araçta bulunanların yardımına koştu. Vatandaşlar olayı itfaiye, sağlık ekipleri ve polise bildirdi.
 
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrikli makasla kestikleri aracın içinden Mine Ulukurt’u 40 dakikalık uğraş sonucu sıkıştığı yerden kurtardı. İtfaiye ekipleri, 20 dakika sonra da elektrik direğinin arasına sıkışan Cihan Çavuş’u çıkardı. Sağlık ekipleri Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş’un öldüğünü belirledi.
 
Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş’un cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Bir görgü tanığı taksi sürücüsü ise ise kaza yapan aracın daha önce kendi itfaiye ekipleri, ok gibi araca saplanan direği elektrikli testere ile kesti. Vatandaşlar, direği sürükleyerek yolun kenarına taşıdı. Direğin alt kısmı ise araçla birlikte bir çekiciye konularak otoparka taşındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler