Beylikdüzü'nda Kadın erkek...

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu üyeleri, Nilüfer Belediyesi'nin stratejik planı ve toplumsal cinsiyete dayalı bütçeleme çalışmalarını mercek altına aldı. Demokrasi, özgürlük, katılımcılık, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicd

Beylikdüzü'nda Kadın erkek...

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu üyeleri, Nilüfer Belediyesi'nin stratejik planı ve toplumsal cinsiyete dayalı bütçeleme çalışmalarını mercek altına aldı.

Demokrasi, özgürlük, katılımcılık, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicdan odaklı faaliyetleriyle Türkiye'de çeşitli kurumlara örnek olan Nilüfer Belediyesi'nin çalışmaları, İstanbul Beylikdüzü Belediyesi Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu tarafından incelendi. Beylikdüzü Belediyesi meclis üyeleri Durmuş Şahin, M. Deniz Çakıroğlu, Figen Karahan ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba'dan oluşan heyet ilk olarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya geldi.

Beylikdüzü Kadın-Erkek Eşitlik Komisyonu üyesi Figen Karahan, Nilüfer Belediyesi'ni örnek aldıklarını belirtti. Karahan, "Nilüfer Belediyesi'nin bize örnek olacak çok önemli adımları var. Planlarımızın içine dahil ettiğimiz çok güzel çalışmalarınız var. Biz de yapabileceğimizin en iyisini yapmak ve Beylikdüzü Belediyesi'ne uygun hale getirerek uygulamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Beylikdüzü Belediyesi'nden gelen heyet Başkan Bozbey ile görüşmenin ardından Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Stratejik Planlama ve Performans Bürosu ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Eşitlik Birimi çalışanlarıyla bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi alıp fikir alışverişinde bulundu.

Beylikdüzü'nda Kadın erkek...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler