Beşiktaş'ta şüpheli çanta kontrollü patlatıldı

BEŞİKTAŞ-Barbaros Bulvarı'nda kaldırıma bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanının fünye ile patlattığı çantadan yemek kabı çıktı.  Beşiktaş- Barbaros Bulvarı'nda saat 15.00 sıralarında kaldırımda şüpheli bir çanta olduğunu görenl

Beşiktaş'ta şüpheli çanta kontrollü patlatıldı
BEŞİKTAŞ-Barbaros Bulvarı'nda kaldırıma bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanının fünye ile patlattığı çantadan yemek kabı çıktı.
 
 
Beşiktaş- Barbaros Bulvarı'nda saat 15.00 sıralarında kaldırımda şüpheli bir çanta olduğunu görenler durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak Barbaros Bulvarını Zincirlikuyu istikametine araç ve yaya trafiğine kapattı. Bu sırada bazı vatandaşlar şüpheli çantaya aldırmadan çantanın yanından geçmeye devam etti. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek çantaya fünye yerleştirdi. Büyük bir gürültü ile patlatılan çantadan poşetler ve yemek kabı çıktı.Şüpheli çantada bomba olmadığının anlaşılması ile Barbaros Bulvarı araç ve yaya trafiğine açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam