Beşikdüzü Kızılay Şubesi’nden etkinlik

Beşikdüzü Kızılay Şubesi 4. Geleneksel Pilav şenliğini 06.10.2015 tarihinde Beşikdüzü Merkez Ortaokulu bahçesinde yaptı.   İş adamı Ahmet Gün, Ali Osman Aydın etkinlik daire amirleri, öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.   Beşikdüzü

Beşikdüzü Kızılay Şubesi’nden etkinlik
Beşikdüzü Kızılay Şubesi 4. Geleneksel Pilav şenliğini 06.10.2015 tarihinde Beşikdüzü Merkez Ortaokulu bahçesinde yaptı.
 
İş adamı Ahmet Gün, Ali Osman Aydın etkinlik daire amirleri, öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
 
Beşikdüzü Kızılay Şube Başkanı Mehmet Can yaptığı açıklamada “Bu yıl 4. Sünü gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize destek veren işadamlarımız Ahmet Gün ve Ali Osman Aydın beyefendilere  ve KEBİRSÜT yetkililerine teşekkürü bir borç biliyorum. Bu etkinliğin amacı, toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmek ve bunu çocuklarımızla paylaşmaktır. Aynı zamanda çocuklarımıza ilçe kültürümüzün bir parçası olan yardımlaşma ve aidiyet duygusunu aşılamaktır.” diye açıklamada bulundu.
 
kizialy-etkinlik4.jpg
 
kizilay-etkinlik1.jpg
 
kizlay-etkinlik2.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam