Berberler bayram mesaisinde!

Ordu'da bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşlar berberlerde yoğunluk oluşturdu.Vatandaşlar bayram öncesi tıraşsız kalmamak için berber salonlarına akın etti. Bayram tıraşını son güne bırakan vatandaşlar uzun süre sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Alt

Berberler bayram mesaisinde!

Ordu'da bayram tıraşı olmak isteyen vatandaşlar berberlerde yoğunluk oluşturdu.

Vatandaşlar bayram öncesi tıraşsız kalmamak için berber salonlarına akın etti. Bayram tıraşını son güne bırakan vatandaşlar uzun süre sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Altınordu ilçesi Düz Mahalle'de berber işletmeciliği yapan Halil Çakmak, her bayram öncesi özellikle de arefe günleri yoğunluk yaşadıklarını söyledi.

Çakmak, "Bayrama sayılı saatler kala işlerimizde aşırı bir artış var. Bugün arefe günü, yarın çalışmayacağımız için tıraş olmak için gelen müşterilerde önceki günlere göre daha fazla artış var. Yoğunluk nedeniyle müşterilerimiz sıraya giriyor. Bazıları telefonla arıyor yer ayırtıyor. Bu akşam saat 01.00 kadar hizmet vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam