'Benimle tekrar ilişkiye gireceksin, yoksa...'

 Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) temsilcisi olarak görev yapan 48 yaşındaki İ.A.'nın, Ankara'da tanışıp ilişkiye girdiği kadını, cep telefonuyla çektiği ilişki görüntülerini internette paylaşmakl

'Benimle tekrar ilişkiye gireceksin, yoksa...'

 

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'nde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) temsilcisi olarak görev yapan 48 yaşındaki İ.A.'nın, Ankara'da tanışıp ilişkiye girdiği kadını, cep telefonuyla çektiği ilişki görüntülerini internette paylaşmakla tehdit ettiği iddia edildi. Ortadan kaybolan İ.A. polis tarafından aranırken, hastanedeki odasında da arama yapıldı.
 
Ereğli Devlet Hastanesi'nde GMİS temsilcisi olarak görev yapan İ.A., Ankara'da tanıştığı S.Ş. adlı kadınla ilişkiye girdi. İ.A., bir süre sonra kadını tekrar arayıp yine ilişkiye girmek istedi. İ.A., bu kez reddedilince, S.Ş.'yi, ilişkiye girdikleri sırada cep telefonuyla çektiği görüntüleri internette paylaşmakla tehdit etti. S.Ş., bunun üzerine İ.A. hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen şikayet konusuyla ilgili Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.
 
Evli ve 3 çocuk babası İ.A.'yı yakalamak için çalışma başlatan polis, Ereğli Devlet Hastanesi'ndeki odasında ise arama yaptı. Hastanede maden işçilerinin işlerini takip etmesi için görevlendirilen GMİS personeli, İ.A.'nın odasında yapılan aramada herhangi bir belge ve dökümana el konulmadığı belirtildi.
 
GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, polis aramasının sendika ile bir ilgisinin olmadığını söyledi. Mutlu, "Bu tamamen kişisel bir durum. Buradaki arkadaşımız iş kazasından gelen işçi arkadaşlarımızla ilgilenmesi için görevlendirilmişti. Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. Soruşturma tamamlandığında emniyet yetkililerinden gerekli bilgileri alacağız" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam