"Beni yüzükoyun yatağa fırlattı"

Bilgisayar uzmanı bir adam, kız arkadışını Kadıköy'de 5 yıldızlı bir otele çağırdı. "Sürprizim var" diye banyoya gönderdi. Çağırdığında kıza biber gazı sıkıp kelepçeledi. Kız kaçtı. Adamın çantadan koli bantları, çöp poşetleri çıktı. Kadıköy'de özel bir ş

"Beni yüzükoyun yatağa fırlattı"

Bilgisayar uzmanı bir adam, kız arkadışını Kadıköy'de 5 yıldızlı bir otele çağırdı. "Sürprizim var" diye banyoya gönderdi. Çağırdığında kıza biber gazı sıkıp kelepçeledi. Kız kaçtı. Adamın çantadan koli bantları, çöp poşetleri çıktı. 

Kadıköy'de özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışan 27 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşıyla gittiği otel odasında dehşet yaşadı. Sevgili 'sürprizim var' diyerek gözlerini kapattırdığı genç kızı biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Ardından da ellerini kelepçeledi. Genç kızın çığlıkları üzerine otele çağrılan polis, gözaltına aldığı sevgilinin çantasında satır, çöp poşeti, koli bandı ve bıçak buldu. Kendisini 'Korkutmak istemiştim' diye savunan sevgili, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. 
 
Olay iddialara göre şöyle gelişti: Özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışan Leyla Y., bilgisayar uzmanı erkek arkadaşı 30 yaşındaki Volkan A.'yla birlikte otele gitti. Geç saatlerde Volkan A., kız arkadaşı Leyla Y.'nin gözüne biber gazı sıktı.
 
Ardından da ellerini arkadan kelepçeledi. Bundan sonraki dehşet anlarını ise Leyla Y., polis merkezindeki ifadesinde şöyle anlattı: "Volkan'la yaklaşık bir yıldır beraberdik. Ne kadar aramızda tartışma olsa da bana şiddet uygulamazdı. Volkan daha önce nişan günü terkedildiği için psikolojik tedavi görmüş.
 
Bu nedenle bakış açısı farklıydı. Otel planını önceden yapmıştık. Otele gelip odamıza çıktığımızda herhangi bir problem yoktu. Televizyon izledik. Sohbet ettik. Bir süre sonra Volkan beni, 'Bir süprizim var' diyerek, banyoya gönderdi.
 
Daha sonra da geri geri gelmemi ve sürprizi bozmamamı söyledi. Geri geri yürürken bir anda gözlerime biber gazı sıktı. Kendimden geçtim. Bu sırada kollarımı arkadan kelepçeledi. 'Eğer bağırırsan seni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Bir yandan da koli bandını açıyordu. Beni yüzükoyun yatağa fırlattı."
 
İfadesinde bu sırada sevgilisine bir telefon geldiğini ifade eden genç kız, sözlerini şöyle sürdürdü: "Telefonla konuşarak banyoya girdi. Gözümün acısı geçince odadan çıkıp bağırmaya başladım. Otel görevlileri polisi aramış. otele gelen polisler, kollarımdaki kelepçeyi çıkardılar"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler