'Beni kurtarın' dedi polis olay yerine geldi

 ANTALYA'da sabah saatlerinde bir apartmanın 4'üncü katındaki balkonda elinde ekmek bıçağı olan Pınar Bilge'yi görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen polislere 'Beni kurtarın' diye bağıran Pınar Bilge, kendisini kaçıran 2 kişiyle geçirdiği korku d

'Beni kurtarın' dedi polis olay yerine geldi

 

ANTALYA'da sabah saatlerinde bir apartmanın 4'üncü katındaki balkonda elinde ekmek bıçağı olan Pınar Bilge'yi görenler polise haber verdi. Olay yerine gelen polislere 'Beni kurtarın' diye bağıran Pınar Bilge, kendisini kaçıran 2 kişiyle geçirdiği korku dolu geceyi gözyaşları içinde anlattı.
 
Merkez Muratpaşa İlçesi Kızılarık Mahallesi Kızılırmak Caddesi'ne bu sabah saat 08.00 sıralarında ihbar üzerine gelen polis ekibi, apartmanın 4'üncü katında elinde bir ekmek bıçağı ve kapı kolu olan bir kadın gördü. Polislere 'Beni kurtarın' diye bağıran ve adının Pınar Bilge olduğunu belirten 4 çocuk annesi 38 yaşındaki kadın, polisleri yukarıya çağırdı. Dairenin açık kapısından giren polislere elindeki bıçağı teslim eden kadın geçirdiği dehşet dolu geceyi anlattı.
 
Pınar Bilge, temizliğe gittiği bir evden dönerken, bıçaklı iki kişinin kendisini zorla bu eve götürdüğünü ve sabaha kadar dövdüklerini iddia etti. Gençlerin, kendisini dilendirerek kazandığı parayı getirmesini istediklerini öne süren Pınar Bilge, sabaha karşı bu kişilerin elinden kurtulup mutfağa girdiğini, ekmek bıçağını alarak onları korkutup kendisini balkona kilitlediğini ve kapı kolunu her iki taraftan çıkardığını anlattı. Hava aydınlanıncaya kadar balkonda kaldığını, bağırarak yardım istediğini söyleyen Pınar Bilge ifadesi alınmak üzere Meydan Polis Merkezi'ne götürüldü.
 
ŞÜPHELİLERDEN BİRİ GÖRÜNTÜLENDİ
 
Apartman sakinleri, tanımadıkları iki gencin zaman zaman bu dairede kaldıklarını söylerken, polisler gelmeden birkaç dakika önce gelen gazeteciler, bu kişilerden birini evden kaçarken görüntüledi.
 
Polis bu görüntüden eşkal belirleyerek kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam