'Ben bu baş ağrısıyla yaşayamam'

Aydın'da akşam oğluna kafa ağrısından şikayet edip, 'ben bu baş ağrısıyla yaşayamam' diyen kadın sabah saatlerinde oturduğu evin penceresinden atlayarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre, Aydın merkez Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki

'Ben bu baş ağrısıyla yaşayamam'

Aydın'da akşam oğluna kafa ağrısından şikayet edip, 'ben bu baş ağrısıyla yaşayamam' diyen kadın sabah saatlerinde oturduğu evin penceresinden atlayarak intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre, Aydın merkez Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki Nehir Sitesi C Blok'ta oğlu Ümit Yeşil ile birlikte yaşayan Hayriye Yeşil (54) baş ağrısından rahatsızlandı. Yeni yıla Aydın Merkezde oturan kızıyla birlikte giren Hayriye Yeşil gecenin ilerleyen saatlerinde oğluyla birlikte evine döndü.
 
Bu sırada uykusunun gelmediğini belirten Yeşil, oğluna baş ağrısından dert yandı. Gece geç saatlere kadar, 'Bu Baş ağrısıyla daha fazla yaşayamam' diyen annesi Hayriye Yeşil'in uyumasını bekleyen Ümit Yeşil, annesi uyuduktan sonra kendisi de yattı.
 
Sabah saatlerinde kapının ziliyle uyanan Ümit Yeşil, komşularının bahçede bir kadının yerde yattığını söylemesi üzerine apar topar dördüncü kattaki evlerinden bahçeye indi. Yerde yatan şahsın annesi olduğunu teşhis eden Ümit Yeşil, komşularının çağırdığı 112 Acil Servis ekiplerinin annesinin öldüğünü haber vermesiyle adeta yıkıldı. Sinir krizleri geçiren Ümit Yeşil'i olay yerine gelen 112 ekipleri ve komşuları sakinleştirirken, yaşlı kadının sabah 08:00 sıralarında evinin penceresinden attığı öğrenildi.
 
Annesinin hiç kimse ile bir sorunu olmadığını kaydeden acılı evlat Ümit Yeşil, uzun süre gözyaşı döktü. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından yaşlı kadının cesedi 112 Acil Servis Ambulansı ile Aydın Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam