Belediye otobüsü yayaları biçti: 2 ölü, 5 yaralı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir aracın, belediye otobüsünün önüne çıkması sonucu kontrolden çıkan otobüs yayaların arasına daldı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü 5 kişi de yaralandı. Plevne Mahallesi Bosna Caddesi'nde seyir halindeki, Ankara Büy

Belediye otobüsü yayaları biçti: 2 ölü, 5 yaralı
Ankara'nın Sincan ilçesinde bir aracın, belediye otobüsünün önüne çıkması sonucu kontrolden çıkan otobüs yayaların arasına daldı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü 5 kişi de yaralandı.
 
Plevne Mahallesi Bosna Caddesi'nde seyir halindeki, Ankara Büyükşehir Belediyesi aile yaşam merkezine vatandaşları taşıyan 06 BK 7597 plakalı belediye otobüsü, Avcı Sokak'tan gelen 06 YB 2967 plakalı otomobille çarpışmış, yoldan çıkan otobüs, bir apartmanın bahçe duvarını yıkıp, binanın giriş katına çarparak durmuştu.
 
Kazada hayatını kaybeden baba ile oğlunun kimliği belirlendi. Babanın Ufuk Yonca, lise öğrencisi oğlunun da Uğur Yonca olduğu tespit edildi. Ölen baba-oğulun yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.
 
Yaralanan 5 kişinin ise Lokman Hekim, Fatih Üniversitesi ile Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldığı bildirildi.
 
Bu arada, kaza sırasında savrulan araçlar, park halindeki üç otomobil ve kamyonete zarar verdi.
 
Çevredeki vatandaşlar da caddenin çok işlek olduğunu ve çok sayıda kaza meydana geldiğini belirterek, yetkililerden buraya trafik lambası konulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam