Belediye önünde dehşet

Osman Gürbüz isimli bir kişi bilinmeyen bir nedenle Fatih Belediyesi'nin Vatan Caddesi üzerindeki binasında kendini ateşe verdi. Yanmış bir şekilde yerde yatan Gürbüz bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.  Edinilen bilgiye göre olay saat 1

Belediye önünde dehşet
Osman Gürbüz isimli bir kişi bilinmeyen bir nedenle Fatih Belediyesi'nin Vatan Caddesi üzerindeki binasında kendini ateşe verdi. Yanmış bir şekilde yerde yatan Gürbüz bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 
 
Edinilen bilgiye göre olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 34 yaşındaki Osman Gürbüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Fatih Belediyesi'nin Vatan Caddesi üzerindeki binasında kendini ateşe verdi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, elindeki bidonla binanın içine giren Gürbüz, hiçbir şey söylemeden bidonun içindeki benzini üzerine döküp kendini ateşe verdi. Bunu gören bir belediye çalışanı binada bulunan bir yangın söndürme tüpü ile müdahalede bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Belediyede bulunanlar dışarı çıkartıldı. Olay yerine gelen Fatih İtfaiyesi duman tahliyesi yaptı. Yaralı için sağlık ekibi beklenmeye başlandı. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı daha sonra ambulansla Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri de şerit çekerek inceleme başlattı. 
 
Bir vatandaş cep telefonu kamerası ile yanmış bir şekilde yerde yatan Gürbüz'ün görüntüsünü çekti. Görüntülerde bir belediye çalışanının Gürbüz'le konuştuğu da görülüyor. Öte yandan görüntülerde belediye binasının boşaltılması için personele anons yapılması duyuluyor. 
 
 
FATİH BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA
 
Fatih Belediyesi'nin Vatan Caddesi üzerindeki binasında bir kişinin kendini ateşe vermesiyle ilgili olarak Belediye tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Vatan Caddesi üzerinde bulunan Fatih Belediyesi’nde saat 17.00 sularında üzücü bir olay meydana gelmiştir. İsminin Osman Gürbüz (34) olduğu öğrenilen vatandaş üzerine döktüğü yanıcı maddeyi bina girişinde ateşe vererek kendini yakmak istemiştir. İkametgahı Fatih’te bulunmayan Gürbüz’ün belediyemizde herhangi bir belge veya bilgisi bulunmamaktadır. Şahsın Belediyemize herhangi bir başvurusu olmadığı görülmüştür. Yaralı hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alınmıştır."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler