Belediye ateş edenler yakanaldı

ADANA'nın merkez Seyhan Belediye binasına av tüfeğiyle ateş ettiği iddiasıyla Mustafa B., Mustafa B. ile Serdar S. gözaltına alındı. Adana Büyükşehir ve merkez Çukurova Belediyesi'nin ardından 24 Ocak'ta merkez Seyhan Belediye binasına bir otomobilden av

Belediye ateş edenler yakanaldı
ADANA'nın merkez Seyhan Belediye binasına av tüfeğiyle ateş ettiği iddiasıyla Mustafa B., Mustafa B. ile Serdar S. gözaltına alındı.
 
Adana Büyükşehir ve merkez Çukurova Belediyesi'nin ardından 24 Ocak'ta merkez Seyhan Belediye binasına bir otomobilden av tüfeğiyle ateş açıldı. CHP'li Zeydan Karalar'ın başkanlığını yaptığı belediyede ölen ve yaralanan kimsenin olmadığı olayla ilgili araştırma başlatan polis, belediye binası ve D-400 karayolu üzerindeki işyerlerinden topladığı güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan araştırma sonrasında olaya Mustafa B., Mustafa B., Serdar S. ile kimliği açıklanmayan bir kişinin karıştığını belirledi.
 
Zanlıların evlerine operasyon düzenleyen polis, Mustafa B., Mustafa B. ile özel bir hastanede güvenlik elemanı alarak çalışan Serdar S.'yi yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Ancak saldırının hangi amaçla düzenlendiği açıklık kazanmadı. 
 
Soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler