Bedava hamsi 2 saatte tükendi !

İstanbul Beykoz Belediyesi ve Poyrazköy Balıkçılar Kooperatifi'nin işbirliğiyle 10 ton hamsi dağıtıldı. Vatandaşlar bedava hamsi için uzun kuyruklar oluşturdu. 10 ton hamsi iki saatte tükendi.Beykoz Belediyesi'nin önünde yapılacak olan dağıtımın başlangıç

Bedava hamsi 2 saatte tükendi !

İstanbul Beykoz Belediyesi ve Poyrazköy Balıkçılar Kooperatifi'nin işbirliğiyle 10 ton hamsi dağıtıldı. Vatandaşlar bedava hamsi için uzun kuyruklar oluşturdu. 10 ton hamsi iki saatte tükendi.

Beykoz Belediyesi'nin önünde yapılacak olan dağıtımın başlangıç saati 12.00 olmasına rağmen, vatandaşlar yaklaşık 2 saat önceden yerini aldı.

Kamyonetin kasası açılarak hamsiler leğenlere dolduruldu ve 5'er kilogramlık poşetler halinde vatandaşa dağıtılmaya başlandı.

Abdullah Erol isimli vatandaş, "Aşağı yukarı bir senedir balık yemiyorum. Bu balığı 4 kişi yiyeceğiz hayat pahalı" diye konuştu.

Hanife Demirci isimli yaşlı kadın da, "Ne emekliliğim ne de maaşım var. Hiç yemedik alamıyorum, kimsem yok" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler