Bebeklerini öldürüp buzlukta sakladı

 Fransa'da bebeğini öldürdüğü için daha önce hapis yatan bir kadının, tahliye edildikten sonra doğurduğu bebeklerini de öldürdüğü ve buzlukta sakladığı iddia ediliyor.İddiayı soruşturan Fransız savcı, ülkenin iç bölgelerindeki Bourg-En-Bresse kasabasında

Bebeklerini öldürüp buzlukta sakladı

 

Fransa'da bebeğini öldürdüğü için daha önce hapis yatan bir kadının, tahliye edildikten sonra doğurduğu bebeklerini de öldürdüğü ve buzlukta sakladığı iddia ediliyor.

İddiayı soruşturan Fransız savcı, ülkenin iç bölgelerindeki Bourg-En-Bresse kasabasında meydana gelen olayla ilgili basın toplantısı düzenledi.

İsmi açıklanmayan 32 yaşındaki kadının, "2011 ve 2012'de doğurduğu bebekleri suda boğarak öldürdüğünü itiraf ettiğini" söyleyen Savcı, genç kadın hakkında cinayet suçlamasıyla dava açılacağını duyurdu.

Olayın ardından, genç kadının, 2002'de bebeğini öldürmek suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ancak 2010'da tahliye edildiği ortaya çıktıGelişmeler Fransa kamuoyunda geniş yankı buldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler