Bebek Arabada Yanarak Öldü

 Ailesiyle Kepez ilçesi Mehmet Atay Caddesi Nayla Atay Parkı'na gelen Serdal Cuman, 2 yaşındaki kızı Asmin ve 3 yaşındaki yeğeni Baran Cuman'ı park halindeki 07 EHC 90 plakalı otomobilinde bıraktı. Serdal Cuman, kardeşi Sabri Cuman ve eşleriyle parktaki b

Bebek  Arabada Yanarak Öldü

 

Ailesiyle Kepez ilçesi Mehmet Atay Caddesi Nayla Atay Parkı'na gelen Serdal Cuman, 2 yaşındaki kızı Asmin ve 3 yaşındaki yeğeni Baran Cuman'ı park halindeki 07 EHC 90 plakalı otomobilinde bıraktı. Serdal Cuman, kardeşi Sabri Cuman ve eşleriyle parktaki bir kafeteryada otururken, iki çocuk da otomobilin arka koltuğunda oynamaya başladı. 

 

Çocukların otomobilde oynadığı sırada aracın arka koltuğu henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. 3 yaşındaki Baran Cuman dışarı çıkmayı başarırken, Asmin Cuman alevlerin arasında kaldı. Ailesi yetişene kadar tamamen yanan çocuk, olay yerinde yaşamını yitirdi. 

 

Olaya şahit olan aile ve 3 yaşındaki kuzeni Baran Cuman şok yaşadı. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 

Asmin Cuman'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

 

Cuman ailesinin bir süre önce Adapazarı'ndan Antalya'ya yerleştiği, ailenin cadde ve kavşaklarda otomobil sürücülerine çiçek satarak geçimlerini sağladıkları öğrenildi. 

 

Polis ekipleri, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler