Bebeğini düşürmek için kendini bıçaklatmış !

İstanbul Beyoğlu’nda sigara isteyen bir kişiye “sigaram yok” dediği için bıçaklandığı iddia edilen hamile kadının, bebeğini düşürmek için sevgilisine kendisini bıçaklattığı ortaya çıktı.Olay, geçtiğimiz hafta Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Tennur

Bebeğini düşürmek için kendini bıçaklatmış !

İstanbul Beyoğlu’nda sigara isteyen bir kişiye “sigaram yok” dediği için bıçaklandığı iddia edilen hamile kadının, bebeğini düşürmek için sevgilisine kendisini bıçaklattığı ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz hafta Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi, Tennure Sokak’ta meydana gelmişti. 6 haftalık hamile Z.Y. sokak üzerinde kanlar içinde bulunmuş, kendisinden sigara isteyen 20 yaşlarındaki gencin “Sigaram yok” cevabını alınca kendisini bıçakladığını iddia etmişti. Ancak olayın aslını araştırmak için soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri konuyla ilgili şok bir detaya ulaştı.

Polisin yürüttüğü soruşturmada Z.Y. isimli kadının, 7 ay önce boşandığı eşinden hamile kaldığı, karnındaki bebekten kurtulmak için de kendisini sevgilisine bıçaklattığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan kadının sevgilisi H.T., polisteki işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam