Bebeğine hastanenin adını verdi

Aydın’da özel bir hastanede doğum yapan bir anne, doktor ve sağlık çalışanlarından gördüğü ilgiden memnun kalınca doğurduğu bebeğe de hastanenin ismini verdi.Edinilen bilgiye göre ilk Aydın’da yaşayan Burcu-Nuri Vatansever çifti ilk bebeklerinin doğumu iç

Bebeğine hastanenin adını verdi

Aydın’da özel bir hastanede doğum yapan bir anne, doktor ve sağlık çalışanlarından gördüğü ilgiden memnun kalınca doğurduğu bebeğe de hastanenin ismini verdi.

Edinilen bilgiye göre ilk Aydın’da yaşayan Burcu-Nuri Vatansever çifti ilk bebeklerinin doğumu için Aydın Liva Hastanesi’ne geldi. Kadın Doğum Uzmanı Dr. Hasan Akalın, Anestezi Doktoru Erdal Gezer ve doğumhane ekibi tarafından yapılan müdahale ile sağlıklı kız bebek dünyaya getiren Burcu Vatansever, bebeğine de hastanenin adını verdi.

Liva ismini sevdiğini belirten Anne Burcu Vatansever, “Dünyanın en kutsal varlığı olmanın sebeplerinden bir de Anne olmak. Tabi bu da kolay olmadığı için anne adayları ister istemez candan canın ayrıldığı bu dünya harikası bir hadiseyi yaşamadan önce bir takım korku ve çekintileri oluyor. Liva Hastanesi’nde dünyanın en güzel hadisesini yaşayınca çocuğumun da adını Hastanenin adını verdik” dedi.

Doğumdan sonra Hastane ile aynı ismi taşıyan bebek ile Anne Burcu, Baba Nuri, Doktorlar Hasan Akalın, Erdal Gezer ve hastane personeli Liva Bebek ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler