Bebeği İçin Kendisini Feda Etti

Ordu'da muhasebeci olan 35 yaşındaki Fatma Çarkçı Arslan, sezeryanla doğum yaptıktan 23 gün sonra kolon kanserinden hayatını kaybetti.Ordu'da muhasebeci olan 35 yaşındaki Fatma Çarkçı Arslan, sezeryanla doğum yaptıktan 23 gün sonra kolon kanserinden hayat

Bebeği İçin Kendisini Feda Etti

Ordu'da muhasebeci olan 35 yaşındaki Fatma Çarkçı Arslan, sezeryanla doğum yaptıktan 23 gün sonra kolon kanserinden hayatını kaybetti.

Ordu'da muhasebeci olan 35 yaşındaki Fatma Çarkçı Arslan, sezeryanla doğum yaptıktan 23 gün sonra kolon kanserinden hayatını kaybetti. Arslan, bugün yapılan törenle toprağa verildi.

Merkeze bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde oturan ve özel bir şirkette muhasebecilik yapan Fatma Çarkçı Arslan, 4.5 yıl önce 35 yaşındaki Onur Arslan ile evlendi. Ozan adında 3.5 yaşında bir erkek çocukları dünyaya gelen çift, kontrol için gittikleri hastanede 8 ay önce yeni bir Bebek müjdesi aldı. Hamilelik boyunca sık sık kontrollerini ihmal etmeden yaptıran Fatma Çarkçı Arslan, aşırı halsizlik hissedince, doğum sancısı zannederek dikkate almadı. Ancak sancıları artınca durumunu doktoruna söyledi.

KARNINDA KÜÇÜK KİST GÖRÜLDÜ

Yapılan tahlil ve kontrollerde Arslan'ın karnında küçük bir kist belirlendi. Arslan, bebeğinin sağlık durumundan endişelenip fedakarlık yaparak her geçen gün artan şiddetli sancılara dayanarak kendi sağlığını riske atıp tedavi görmedi. Şiddetli ağrılara daha fazla dayanamayınca tekrar doktora gitti.

BEBEK SEZERYANLA ALINDI

Annenin, hastanedeki son kontrolünde karnındaki kistin büyüdüğü ve bebeğin sağlığını olumsuz yönde etkileyebileceği şüphesi üzerine 8 aylık olan Bebek 1 ay erkenden sezeryanla alındı. Kız bebeğe 'Cansu Naz' adı verildi. Ardından Fatma Çarkçı Arslan, zaman kaybetmeden kendi sağlığıyla ilgilenerek Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesindeki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi'ne giderek test yaptırdı.

KANSER TEŞHİSİ KONULDU

Kolon kanseri teşhisi konulan anne daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü'ne götürüldü. Karaciğerine yayılan kanseri yenemeyerek bebeğinin doğumundan 23 gün sonra dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Fatma Çarkçı Arslan, Orta Camisi'nde dün cenaze namazının ardından Ordu'nun Perşembe İlçesi Doğanköy köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler