BDP'de aile içi dayak terörü

 HER AY DAYAK YEDİDerya Sakık, gece 03.00 sıralarında Yıldızevler Karakolu'na giderek, eşinden dayak yediğini belirtti ve şikayetçi oldu. Karakolda ifade veren Derya Sakık ifadesinde, "Ben Heval Sakık ile 3 aydır evliyim. Eşim beni bundan önce üç kez dövd

BDP'de aile içi dayak terörü

 


HER AY DAYAK YEDİ

Derya Sakık, gece 03.00 sıralarında Yıldızevler Karakolu'na giderek, eşinden dayak yediğini belirtti ve şikayetçi oldu. Karakolda ifade veren Derya Sakık ifadesinde, "Ben Heval Sakık ile 3 aydır evliyim. Eşim beni bundan önce üç kez dövdü. Önceki akşam eve alkollü geldi. Tartıştık, beni sebepsiz yere yine dövdü. Sonra da evden çıkıp gitti. Ben de şikayetçi olmak için geldim" dedi.

 

ÇENESİ YARALI

Bu şikayet üzerine genç kadın Ulus Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Muayene edilen Derya Sakık'ın çenesi, sol önkolu ve sağ omzunda darp izleri meydana geldiği belirtildi. Bu raporlar üzerine tutanak tutuldu. Heval Sakık hakkında arama kararı çıkarılması için savcılığa başvuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler