BDP yürüyüşünde olay

 BDP’lileri protesto edenlerin de karıştığı olaylar sırasında polis göstericilere biber gazı kullandı. BDP Yıldırım İlçe teşkilatı önünde toplanan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 300 kişilik grup, Ak Parti ilçe binasına siyah çelenk koyacaklar

BDP yürüyüşünde olay

 

BDP’lileri protesto edenlerin de karıştığı olaylar sırasında polis göstericilere biber gazı kullandı.
 
BDP Yıldırım İlçe teşkilatı önünde toplanan aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 300 kişilik grup, Ak Parti ilçe binasına siyah çelenk koyacaklarını söyleyerek yürüyüşe geçti. Ulus Mahallesi Aslan Caddesi’nden yürüyen grup, terör örgütü elebaşı lehine sloganlar atarak, Yüksek İhtisas Kavşağı’na kadar geldi. Burada önlem alan polis ekipleri yürüyüşün izinsiz olduğunu belirterek grubun geçmesine izin vermedi. Çevrede toplanan vatandaşlar da BDP’lilere tepki gösterdi.
 
BDP'lilerle onlara tepki gösteren vatandaşları bir araya getirmemek için çaba sarf eden polisle göstericiler arasında arbede çıktı. Atılan taşlardan 10’a yakın işyeri ve aracın camları kırıldı. Polis grubu dağıtmak için biber gazı da kullanırken, Cihan Haber Ajansı Muhabiri Fatih Karakılıç da başına isabet eden taşla yaralandı. Karakılıç, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ara sokaklara kaçan göstericiler polislere taş atmayı sürdürdü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam