Bdp Binasına Türk Bayrağı Astılar

Bursa'da teröre tepki yürüyüşü düzenleyen kalabalık, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bursa İl Başkanlığı binasına yürüdü. Kalabalık, BDP binasına Türk bayrağı astıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.Akşam saat 20.00 sıralarında Kent Meydanı'nda toplan

Bdp Binasına Türk Bayrağı Astılar

Bursa'da teröre tepki yürüyüşü düzenleyen kalabalık, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Bursa İl Başkanlığı binasına yürüdü. Kalabalık, BDP binasına Türk bayrağı astıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Akşam saat 20.00 sıralarında Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, BDP İl binasına yürümek istedi. Ancak kalabalığa polis ekipleri engel olmak istedi. Kalabalık binaya yürümekte ısrar edince, polis ekipleri sadece küçük bir grubun yürümesine izin verdi. BDP İl binasına Türk bayrağı astıktan sonra dağılacaklarını söyleyen grup temsilcileri, tüm uyarılara rağmen beklemeye devam etti. Polis, grubun içersinden bir kişinin binaya Türk bayrağı asmasına izin verdi. BDP İl binasına Türk bayrağı asan iki kişi,

daha sonra kalabalığın arasına geri döndü. Dağılmamakta ısrar eden kalabalığı, polis ekipleri ikna etti. Eylemciler olaysız bir şekilde dağıldı.

Sloganlar atan grup, daha sonra Heykel'e doğru çıkmaya başladı. Çevik Kuvvet ekipleri de yol güzergahı üzerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam