Bayram yoğunluğu başladı

Feribot iskelelerine otomobilleriyle ulaşmak isteyen çok sayıda tatilci için trafik ekipleri takviye edilerek, keşmekeşe dönüşen ana artellerde önlem alındı.Çifte bayram yaşayan Türkiye'de 9 günlük tatil özellikle İstanbullular'ın, Çanakkale ve çevresine

Bayram yoğunluğu başladı

Feribot iskelelerine otomobilleriyle ulaşmak isteyen çok sayıda tatilci için trafik ekipleri takviye edilerek, keşmekeşe dönüşen ana artellerde önlem alındı.

Çifte bayram yaşayan Türkiye'de 9 günlük tatil özellikle İstanbullular'ın, Çanakkale ve çevresine akın etmesine yol açtı. Özem sektörde bir çok kuruluşun yarın işbaşı yapacak olması da geri dönüşü erken başlattı. Erken dönüşe geçen tatilciler de feribotlarla geçmek isteyince bugün saat 13.30'dan itibaren Çanakkale'nin Demircioğlu, İnönü ve Atatürk caddeleri ile karayolları kavşağında yoğun trafik oluştu. Özel sektöre ait mini feribotlarla Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı GESTAŞ Deniz Ulaşım Şirketi'nin araba vapurları tarifesiz olarak sefer yapmaya başladı.

Çanakkale Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Tevfik Güreşçi, GESTAŞ ve özel sektörün mini feribotlarının sefer aldığı iki ayrı iskeleye ulaşımın sorunsuz sağlanması için trafik ekiplerinin sayısını arttırdı. Polis, kent içinde zaman zaman 2 kilometreye ulaşan araç kuyruklarını eritmek için, yoğun çaba harcadı. Ekipler geçiş üstünlüğünü dönüş yolundaki tatilcilere verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler