Bayandan erkeğe evlenme teklifi

  Alınan bilgiye göre, 24 yaşındaki makyöz Emine Çelebi, yaklaşık 1 yıldır arkadaşlık ettiği görüntü yönetmeni sevgilisi Soner Buvan’a (36) alışılmadık bir evlilik teklifi hazırladı. Arkadaşları ile organizasyon yapan Çelebi, yönetmen sevgilisini İstanbul

Bayandan erkeğe evlenme teklifi

 

 

Alınan bilgiye göre, 24 yaşındaki makyöz Emine Çelebi, yaklaşık 1 yıldır arkadaşlık ettiği görüntü yönetmeni sevgilisi Soner Buvan’a (36) alışılmadık bir evlilik teklifi hazırladı. Arkadaşları ile organizasyon yapan Çelebi, yönetmen sevgilisini İstanbul’dan Tekirdağ’a balık tutmaya çağırdı. Çelebi, sevgilisi Buvan’ın denizde arkadaşları ile balık tuttuğu esnada yat limanında sürprizini hazırlığa başladı. Gelinlik giyen Çelebi, limana arkadaşlarının yardımı ile 150 adet mum yaktı. Denizden tekne ile dönen Buvan, kız arkadaşını mumların arasında gelinlikle görünce şaşırdı. Müzik eşliğinde Buvan’ın önünde diz çöken Çelebi, erkek arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Buvan’ın ‘evet’ yanıtını vermesinin ardından sevgililer birbirlerine sarıldı. Şaşırtmaya devam eden Çelebi, erkek arkadalı Buvan’ın parmaklarına yanında getirdiği tek taş yüzüğü de taktı. Bir süre müzik eşliğinde dans eden çiftin nikahı ise, teknede kaptan tarafından kıyıldı. Soner Buvan’ın koluna arkadaşları tarafından bilezik takıldı. Teknede bir süre eğlenen çift daha sonra karaya çıktı.

Erkek arkadaşına ilginç bir şekilde evlilik teklifinde bulunmak için böyle bir çalışma yaptığını ifade eden Çelebi, “Erkek arkadaşıma evlilik teklifinde bulundum. 150 adet mum hazırladım. Ben bu mumların ortasında durarak olaydan habersiz olan arkadışına evlilik teklifi yaptım. Tek taş bir yüzük taktım. Bir gün konuşurken muhabbet evlilik teklifinden açıldı. Bana ‘sen yaparsın aşkım’ dedi. Ben de ‘tamam, ben yaparım’ dedim. Ben bunu kafamda oluşturdum ve gerçekleştirdim” dedi.

Sürpriz teklife çok şaşırdığını ifade eden Burvan, “İnsanın hayatında böyle bir şey bir kere başına gelir. O da benim başıma geldi. Çok güzel oldu. Haberim yoktu. Ben balık tutmaya gelmiştim. Ama Emine bana sürpriz yapmış. Haberim yoktu. Çok şaşırdım. Ama ben balığımı tuttum. Tek taş yüzük bile takıldı” diye konuştu.

 

tekirdag.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam