Bayan Kızılcık öğrencilerle

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Sosyal Hizmetler’e bağlı Çocuk Evleri’nde kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklarla yemekte bir araya geldi.Bir restorantta düzenlenen yemeğe Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Sosyal Hizmetler İl Müdür

Bayan Kızılcık öğrencilerle

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Sosyal Hizmetler’e bağlı Çocuk Evleri’nde kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklarla yemekte bir araya geldi.

Bir restorantta düzenlenen yemeğe Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ramazan Latifoğlu, Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın eşi Suna Mercan, Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal’ın eşi Nilüfer Halal ve Çocuk Evleri’nde kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklar katıldı.

Kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukların kendilerini yalnız hissettirmemek için elinden geleni yaptıklarını ifade eden Bayan Kızılcık “Onların yanında olduğumuzu, onlara kimsesiz olmadıklarını hissettirmek bizlerin görevidir. Çocukların mutlu olması bizlerin de mutlu olması demektir” dedi.

Çocukların tek tek masalarını gezen Bayan Kızılcık okulları hakkında bilgi aldı. Çocuk Evleri’nde kalan kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocukların okullarını öğrenen Bayan Kızılcık, sınıflarında öğrencileri ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

Kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocukların kendileri adına düzenlenen yemekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler. Çocuklar Bayan Kızılcık’ın kendilerine her zaman ilgi göstererek sorunlarını dinlemesinden dolayı çok sevindiklerini de belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler