Batman’da Osmanlı Ocakları Derneği Açıldı

Osmanlı Ocakları Batman il teşkilatı, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Türkiye genelinde 2005 yılında kurulan Osmanlı Ocakları, Batman'da yapılanmaya gitti. Yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya

Batman’da Osmanlı Ocakları Derneği Açıldı
Osmanlı Ocakları Batman il teşkilatı, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Türkiye genelinde 2005 yılında kurulan Osmanlı Ocakları, Batman'da yapılanmaya gitti. Yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Osmanlı Ocakları Batman il teşkilatı başkanı Mehmet Zahat Kırtak, Osmanlı Ocakları'nın Türkiye genelinde 70 ilde teşkilatının bulunduğunu söyledi. Kırtak, "15 gün önce teşkilatımızı kurduk, buna rağmen 300’e yakın üyemiz oldu. Osmanlı Ocakları'nın, hiçbir siyasi parti ile bağı yoktur. Biz barış ve kardeşlik için mücadele eden bir teşkilatız özellikle çalışmalarımızı uyuşturucu ile mücadelede yoğunlaştıracağız nedeni ise kentimizde uyuşturucu yaşı maalesef 12 yaşına düştü. Bu çocuklarımızı uyuşturucu illetinden kurtarıp sosyal hayata kazandırmalıyız. Evini terk edip başka illere çalışmaya giden gençlerimiz içinde projelerimiz var gençlerimiz başka illerde çalışmaktansa kendi memleketinde çalışmaları için projeler üreteceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler