Başkent'te silahlı saldırı! 3 ölü

Başkent’te bir kadın, kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla şikayet için geldiği karakolun önünde şikayetçi olduğu kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda saldırgan, karakol görevlileri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.Alınan bilgiye gö

Başkent'te silahlı saldırı! 3 ölü

Başkent’te bir kadın, kendisini rahatsız ettiği iddiasıyla şikayet için geldiği karakolun önünde şikayetçi olduğu kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda saldırgan, karakol görevlileri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, Beysukent Polis Merkezi’ne gelen Şengül Ö., ablası Nuray A. ve çocuğu ile birlikte kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği Bircan T.’den şikayetçi oldu. İşyerine dönen Şengül Ö., Bircan T.’nin kendisini rahatsız etmeye devam ettiği iddiasıyla tekrar karakola gitti. Bircan T., karakolun önünde Şengül Ö., çocuğu ve ablası Nuray A.’nın bulunduğu 06 ZSY 52 plakalı araca ateş açtı. Olayı gören karakol görevlisi saldırgana silahla karşılık verdi. Olayda Nuray A. olay yerinde, Bircan T. ve Şengül Ö. ise kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam