Başkan'dan kurban bağışı

Gümrükçüoğlu, Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel'i makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Kızılay tarafından gerek Türkiye, gerekse Pakistan'daki ihtiyaçlılara yardım etmek amacıyla başlatılan kurban bağışı kampanyasını anlamlı bulduğunu be

Başkan'dan kurban bağışı

Gümrükçüoğlu, Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel'i makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Kızılay tarafından gerek Türkiye, gerekse Pakistan'daki ihtiyaçlılara yardım etmek amacıyla başlatılan kurban bağışı kampanyasını anlamlı bulduğunu belirtti.

Pakistan'daki ihtiyaçlı insanlara böylece bir nebze de olsa katkıda bulunmaya çalıştığını ifade eden Gümrükçüoğlu, ''Bütün hemşehrilerimi Kızılay'ın Pakistan için başlattığı kurban bağışı kampanyasına destek vermeye davet ediyorum. Çünkü Pakistanlı kardeşlerimiz Kurtuluş Savaşında bizlere en başta yardım eden insanlardı. Türk milleti olarak nerede yardıma muhtaç bir millet olsa onlara yardım etmeye çok büyük önem vermişizdir'' dedi.

Gümrükçüoğlu, Kızılay'ın bütün dünyadaki felaketlere yardım eden önemli bir kuruluş olduğunu vurgulayarak, ''Kızılay, fakir fukaranın yanındadır. Millet ve Trabzonlular olarak çok güzel çalışmalar yapan Kızılay'ımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Kızılay Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel ise Gümrükçüoğlu'na Kızılay'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, ''Bu sene ki kurban geçmiş senelere göre daha çok önem taşımaktadır. Bağışlanan bu kurbanlardan hem kendi ülkemizin ihtiyaçlıları hem de Pakistan'daki kardeşlerimiz faydalanacaktır'' dedi.

Gümrükçüoğlu, konuşmaların ardından kurban parasını Adıgüzel'e teslim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam